Gij zult niet neuken in de kerk… of wel?

Sex in de kerk. Gei zult niet neuken in de kerk tijdens kerkdienst…of toch wel? Dat mag iedereen voor zichzelf beslissen. Ik heb het in elk geval wel gedaan met mijn vriend en ik kan je vertellen: de sex was goddelijk! Je vraagt je misschien af waarom in de kerk? Nou dat zal ik je vertellen. Het is simpel. Het is gewoon spannend. Het liefst ga ik ook nog een keertje naar de moskee (hihi) en dan het liefst met een andere vent, een Arabisch man. Begrijp me niet verkeerd, mijn vriendje doet het goed in bed maar soms wil ik gewoon even wat anders. Zo denkt hij er ook over. We hebben een open relatie. Maar goed… genoeg gelul. Hier vertel ik jouw mijn persoonlijk ervaring over mijn geile avonturen in de kerk met mijn vriend. Ik hoop dat je het leuk vindt. Ik zou het leuk vinden als je reageert op mijn verhaal. Xx Jorinde

God neem me niet kwalijk, vergeef me deze zonde want ik heb sex gehad in de kerk. Sorry!

Mijn vriend en ik die houden er echt van om sex te hebben op openbare plekken, dit geeft ons echt een enorme kick. Er was echter één plek waar we het nog nooit hadden gedaan maar dit wilden we wel heel graag. Toch was dit een plek waar het heiligschennis zou zijn aangezien we graag eens een keer in een kerk zouden neuken. Dit sexverhaal vertelt je hoe we dit hebben aangepakt en of we uiteindelijk ook betrapt zijn. Net zoals ieder stel hebben wij ook onze fantasieën. Waar we dol op zijn dat is dus om op openbare plekken sex te hebben. Dit geeft een enorm lekker gevoel en vooral de spanning dat er op ieder moment iemand kan komen dat maakt het zo speciaal. We hebben dan ook al in verschillende settings zitten te neuken en dit is dan in een bioscoop maar ook op het strand en in een pashokje. Nooit zijn we echt betrapt al zijn er wel mensen die doorhadden dat er iets aan de hand was. Toen we bijvoorbeeld het pashokje uitliepen was er een vrouw die ons behoorlijk vreemd aankeek. Aangezien we de vrouw toch niet kenden trokken wij ons er weinig van aan. Het hebben van sex op openbare plekken gaf veel voldoening en we zochten dan ook steeds naar nieuwe plekken om sex te hebben. Die ene plek die we beide graag wilden daar was het nog nooit van gekomen.

Uren hebben we erover gepraat hoe we nu eens sex in een kerk zouden kunnen hebben. Zowel mijn vriend als ik geloven niet maar het leek ons erg speciaal om op deze bijzondere plek sex te hebben. Mijn vriend zei toen een keer dat al het gepraat erover maar afgelopen moest zijn en dat we het maar gewoon moesten doen. We zouden het dan in een kerk doen die ver van onze woonplaats lag zodat we niet herkend zouden worden. Als we betrapt zouden worden hadden we tijd genoeg om weg te komen voordat de politie er zou zijn. We keken op internet naar kerken waar je een kijkje kon nemen zonder dat je aan de dienst deel hoefde te nemen. Na een zoektocht bleven een aantal kerken over. We zagen er één die bijna 130 kilometer van onze woonplaats verwijderd was en deze moest het dan ook worden. We namen beide een dag vrij en gingen op een vrijdag richting deze kerk. Alhoewel we al vaak sex op openbare plekken hadden gehad was dit toch wel heel speciaal voor mij.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these