Pipi Langkous en Tommy’s rollenspel

Zacht begint ze van onderaf zijn ballen te likken. Neemt zijn half harde pik in haar mond en laat hem diverse malen oneindig diep in haar geile mond verdwijnen. Melanie ziet er heerlijk uit vanavond met haar Pipi Langkous staartjes. Dit maakt haar flink jonger dan zij al is. Tommy kijkt verder verheerlijkt naar Melanies priemende kleine tietjes die strak op haar enorm slanke lijf naar voren wijzen.

Tommy ligt door het heerlijke piemel spel van Melanie al enige tijd wijdbeens. Dit geeft de de 26-jarige de gelegenheid om vanonder het dekbed wat ter zijde geschoven is een hele kleine dildo tevoorschijn te halen. Ze neemt hem heel even in haar mond en schuift hem dan zonder te twijfelen in één beweging in Tommy’s poepert. Terwijl zij dit doet kreunt de eveneens 26-jarige metselaar het uit van genot en pijn, want het is toch wel even wennen als je onverwacht anaal genomen wordt.

Speels likt Mel zijn ballen en neemt al snel Tommy’s reeds harde pik weer in haar mond en bewerk deze met een professionele touch. Al liggend op zijn rug kijkt Tommy op naar de verrichtingen van zijn meisje en kreunt nog maar eens van genot. Tommy en Melanie zijn al dik drie jaar samen en hebben een pittig sexleven. Vaak doen zij het buiten in het bos of op het naaktstrand. Ook bezoeken zij regelmatig samen kinky feesten en parenclubs.

Tommy’s IJfeltoren is inmiddels zo hard als beton en klopt van genot en verlangen. Melanie trekt de kleine dildo uit het bruine gaatje van Tommy en klimt vakkundig op hem. Daar laat zij eerst de flink opgezwollen paarse eikel van haar mannetje lekker langs haar reeds natte lipjes glijden, alvorens zij Tommy’s paal in één soepele beweging naar binnen laat glijden in haar immens natte kutje.

Eenmaal zittend op Tommy’s harde paal draait Melanie even om en mikt met het dunne speeltje tussen de billen van haar lover en prikt in één keer weer het plastic staafje in de kont van Tommy. Dit is direct het startsein om direct een flink tempo in te zetten. Als een volleerde Amazone rijdt de 26-jarige receptioniste als een gek heen en weer, waarbij zij ook in dit zelfde ritme het pretstaafje in en uit Tommy’s anus laat glijden.

Samen beginnen na verloop van tijd behoorlijk ongecontroleerd geluid te maken en het lukt Melanie inmiddels ook niet meer om soepel Tommy’s kontje te verwennen en trekt de dildo uit zijn gaatje. Tommy Pakt vervolgens Mel’s beide staartje en rukt deze stevig naar achter. Zo neemt de gespierde boy het heft in handen en wordt het tijd dat hij de boel gaat dirigeren.

Tommy plant zijn duim op de clit van zijn meissie en laat haar in een stevig tempo heen en weer schuiven op zijn aangezwollen lat. Melanie’s tietjes dansen in het neukritme en alles is voor de eveneens 26-jarige bouwvakker die ook graag in de sportschool mag komen, een enorm geil schouwspel. Melanie houdt deze vorm van neuken niet lang vol. Niet alleen haar clitje wordt onder handen genomen, maar ook de vaginale stimulatie van Tommy’s heipaal wordt haar langzaam te veel.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these