MILF Orgies en creampies op de parkeerplaats

Hoe ik in deze situatie verzeild ben geraakt weet ik niet, maar ik wil niet stoppen.

Hoi mijn naam is Meike ik ben getrouwd met twee mooie jongens van 6 en 4, Ik ben al 15 jaar getrouwd met een geweldige man en heb een geweldig huwelijk…

Seks is zo goed en ik hou zoveel van hem dat ik zou willen dat hij meer thuis was en dat zijn baan even aan de kant geschoven kon worden.

Mijn enige ontsnapping terwijl hij weg is, is elke week met de meiden uit eten gaan en dan naar een club gaan om de hele nacht door te dansen. Ik heb veel geluk, want mijn man laat me elke week met de meiden uitgaan en moedigt me aan om een goede tijd te hebben. Hij weet dat ik hem nooit zou bedriegen, omdat ik altijd wordt geslagen door jongere jongens in de club en hij zegt altijd dat ik er erg jong uitzie voor mijn leeftijd, die 34 jaar is, dus hij is niet verbaasd als ik hem vertel over de jonge jongens:

Hij vertrouwt me niet alleen, maar hij weet ook graag dat de er voor de rest van het gezin gezorgd wordt terwijl hij weg is. Ik heb het zo geregeld dat er een jonge jongen is die op ze past terwijl ik ga uit. Zo kan ik zonder zorgen de deur uit.

 

Helemaal alleen zonder seks

Het was op een avond toen ik met de meiden uitging toen het allemaal begon Ik wilde er vanavond mooi uitzien omdat ik me verdrietig voelde omdat mijn man nog een week niet thuis zou zijn, dus ik zou moeten wachten op seks totdat hij thuis kwam, dus ik deed een jurk aan die ik graag draag voor mijn man. Ik deed mijn hakken ook aan zodat dit me zou voelen als ik in de spiegel keek.

De deurbel rinkelde, Tom was er om op te passen. Hij was al binnen toen ik de trap af liep. Luke mijn oudste en Josh de jongste sprongen door de hele kamer heen omdat ze blij waren dat hij er was.

(Tom was ongeveer 18 jaar oud en hield van studeren, hij wilde maar al te graag advocaat worden en in de voetsporen van zijn moeder treden.)

Tom zat nu met de jongens op de bank TV te kijken “Hey Tom hoe gaat het met je moeder?” Dat gaat goed hoor, dank je wel.

“Oké, jongens, wees een beetje aardig voor Tom en als hij je zegt dat je naar bed moet gaan, doe dan wat hij zegt.”

Ja, mam.

“Ik zal proberen niet te laat thuis te komen Tom”

Dat is prima mevrouw Tolsma geen probleem! Oh en je ziet er echt leuk uit vanavond!

“Oh nou dankjewel Tom!”

Ik hoorde mijn taxi aankomen en zei: “Oké, tijd om te gaan. Tot later!”

Dag mama!

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these